Marinko Madžgalj: Na novom emotivnom početku

Marinko Madžgalj: Na novom emotivnom početku

Autor: | 19/12/2014

0

Ubrzo pošto je u medijima objavljeno da je poznati glumačko-emotivni par Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj stavio tačku na svoj odnos, u javnosti se pojavila vest da glumac uživa u novoj vezi sa crnogorskom novinarkom Lanom Sekulić, sa kojom, prema navodima, očekuje dete. Urednica "Drugog programa" crnogorskog "Javnog servisa" navodno je u drugom mesecu trudnoće, a tridesetšestogodišnji glumac nije želeo da se oglašava tim povodom.
- Ja sam vam rekao to što sam imao. Nemam šta da dodam na tu temu. Hvala na razumevanju - izjavio je za dnevni list "Kurir" Madžgalj, koji je prethodno, kao i njegova bivša partnerka, potvrdio da njih dvoje više ne žive zajedno.
- Istina je da sam se razišla od Marinka, ali to je bilo pre šest meseci. Priča između nas je gotova i svako nastavlja svoj život. Posvećena sam deci, kao i profesionalnim obavezama u pozorištu i na tu temu nemam više šta da kažem.
Bivši partneri ostali su u dobrim odnosima, o čemu govori i to da je Marinko pre dve nedelje prisustvovao proslavi petog rođendana njihove kćerke Sare, koju od rastanka sa Dubravkom redovno viđa. Petogodišnja Sara nastavila je da živi sa majkom i jedanaest godina starijom sestrom Ivom, koju je Mijatovićeva rodila u vezi sa glumcem Goranom Radakovićem.
Bivši supružnici važili su za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni. Iako retko daje izjave za medije, u intervjuu koji je tokom veze sa deset godina mlađim partnerom dala magazinu "Hello!" četrdesetšestogodišnjaglumica istakla je da pored sebe ima muškarca koji je njen vitez i da joj je odnos sa kćerkama najvažniji. Par je retko posećivao javne događaje, a kada su to činili, uvek su se pojavljivali zajedno, a zgodna Beograđanka bez izuzetka je bodrila partnera u pozorištu, kao i na nastupima sa bendom "Flamingosi". Na slavlju povodom prvog rođendana i krštenja sina njegovog prijatelja i kolege Ognjena Amidžića Marinko se nije pojavio, a Dubravka je došla sa kćerkama. Budući da su svoj odnos i tokom zajedničkog života držali podalje od očiju javnosti, kao i da su dostojanstveno okončali zajednicu, u kojoj su živeli poslednjih sedam godina, bivši emotivni partneri bez sumnje će i u budućnosti privatni život čuvati za sebe, onoliko koliko je to u njihovoj moći.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti