Verica Rakočević-Kuzmančević: Inspirativna poseta Abu Dabiju

Verica Rakočević-Kuzmančević: Inspirativna poseta Abu Dabiju

Autor: | 25/12/2014

0

Dizajnerka Verica Rakočević-Kuzmančević nedavno je bila u Abu Dabiju sa suprugom, kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem. Povod njihovog putovanja bila je revija poznate kreatorke, a tri dana u Ujedinjenim Arapskim Emiratima iskoristili su i za provod. Na putu im se pridružio i dizjaner Igor Todorović, koji je takođe svoj rad predstavio na Bliskom istoku.
- Igor i ja imali smo revije na poziv bivše manekenke Ane Šarić, koja sada živi tamo, a to je bio svojevrstan test za tržište u tom delu sveta. Svoje modele smo predstavili u hotelu "Le Meridien", reakcije su bile fantastične, a sada čekamo odgovor da li njima interesantno da prodaju naše modele u malim serijama - počinje priču Verica.
- Veljko i ja smo bili i u Dubaiju, gde smo imali sastanke. Taj grad sam posetila i pre četiri godine i bila sam zadivljena koliko toga je u međuvremenu izgrađeno. Iako je tamo sunce, jedva smo čekali da se vratimo kući, jer je putovanje prilično naporno. Kraj meseca provešćemo u Beogradu, a posle Nove godine idemo na odmor u Egipat - zaključuje Verica.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin