Milan Stanković: Nemam vremena za ljubav

Milan Stanković: Nemam vremena za ljubav

Autor: | 30/12/2014

0

Svoju šansu svojevremeno je potražio u "Zvezdama Granda", a sada Milana Stankovića gledamo u žiriju "Pinkovih zvezdica" na "ružičastoj" televiziji. Mladi pevač, specifičnog imidža, koji će Novu godinu radno dočekati na trgu u Prijedoru, ističe da je srećan što je deo ovog muzičkog projekta, ali i oduševljen talentom mladih kandidata.
- Šou "Pinkove zvezdice" je zvanično najgledanija emisija, ali i najzdraviji projekat, što je mnogo važnije - kaže za "Novosti" Milan Stanković.
- Srećan sam zbog toga, jer je to pobeda kvaliteta i trijumf dece. Njihov nevin pristup tome što rade me fascinira. Uvek se oduševim kada čujem da pevaju sa velikim uživanjem, baš kao što sam nekad ja pevao u svojoj sobi. Kada se odrasli takmiče, to je potpuno drugačija emocija, jer oni žele da pobede i da sve impresioniraju.

Šta se dešava kada se ugase kamere?

- Svašta se dešava. Deca različito reaguju kada su eliminisana iz takmičenja. Neki plaču, ne volim kada vidim suze, jer smatram da nemaju razloga da očajavaju. Stalno im govorim da njihovi snovi neće biti srušeni ako budu eliminisani. Inače, postoji nekoliko takmičarki koje su moje "krasive" od početka. Rekle su mi da su plakale i dobile temperaturu kada sam ispao u takmičenju u kojem sam nekad učestvovao. Zanimljivo je kad deca odaberu pesmu koju niko ne zna, jer je to dokaz da pevaju ono što osećaju. U tome sam im vrlo sličan. Ponašam se i pevam kao dete i mislim da sam baš podetinjio pored njih, a taman sam nameravao da odrastem.

Koliko će vam biti potrebno da odrastete?
- Što se muzike tiče, tu sam mnogo zreliji. Nadam se da ću sa novim albumom odrasti, ali zadržaću neke specifičnosti i slobodu po kojoj sam prepoznatljiv.

Kada se očekuje izlazak albuma?
- Ovih dana se završavaju aranžmani pesama, a u februaru očekujem objavljivanje albuma. Počeo sam ozbiljnije da komponujem, a Goran Bregović mi je svojevremeno savetovao da treba da radim od osam do četiri sata posle podne. Govorio je da i muzičari moraju da imaju osmočasovno radno vreme. Radio sam pesme za sebe, ali i druge izvođače. Biće iznenađenja na albumu. Razmišljam da napravim trio, sa jednim folk pevačem i reperkom.

Kako izgleda osmočasovno radno vreme jednog pevača?

- Odlično je što imam svoj muzički mini-atelje sa programima i klavijaturom, gde mogu da radim. Tu komponujem, preslušavam pesme i pripremam se za nastupe.

Šta ste još naučili od Bregovića?
- Naučio sam da pravim sendviče sa lososom i sirom. Mnogo toga sam "krao" od njega. Bila mi je čast da sarađujem sa Bregom. Trenutno nema vremena da se bavi tuđim karijerama, osim svojom. Sreo sam ga jednom prilikom u Rimu na aerodromu, lepo smo se ispričali i rekao mi je da je uvek tu za mene. Ko zna, možda nastavimo saradnju.

Kakva je situacija na emotivivnom planu?
- Moj emotivni status je klimav i promenljiv. Nemam mnogo vremena i energije da posvetim devojci i postao sam previše sebičan u tom smislu. Svakog dana nešto radim, emotivnu stranu života sam potpuno zapostavio i žao mi je zbog toga. Ljubav i emocije se ne planiraju, dok posao mogu da planiram.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin