En Hatavej: Želim veliku porodicu

En Hatavej: Želim veliku porodicu

Autor: | 01/01/2013

0

Američka glumica En Hatavej rekla je, u intervjuu britanskom “Telegrafu” da želi da sa suprugom Adamom Šulmanom ima  veliku porodicu.
- Želela sam da budem majka od moje 16. Sada imam 30 godina i želim porodicu određene veličine. Počeću sa jednim zdravim detetom ali bih volela da rodim nekoliko ali i da usvojim. Morate početi. Volela bih da imam koliko god dece mogu da priuštim, ne samo finansijski već i kada je reč o vremenu jer želim da se svako oseti posebnim - rekla je zvezda filma “Jadnici”.
En je dodala da je proteklih 12 godina imala cilj koji je bio "snimi film, snimi film, snimi film". Sada bi mogla da kaže da je to "rodi dete, rodi dete, rodi dete".
Glumica koja je svojom ulogom Fantine u “Jadnicima” dobila odlične kritike i čija je uloga Žene mačke u “Usponu mračnog viteza” nazvanana “spektakularnom” kaže da je zadovoljna 2012. godinom.
- Sa apsolutnom sigurnošću mogu da kažem da mi je 2012. bila najbolja godina. BIla je spektakularna i divna. Igrala sam u dva divna filma, napunila sam 30 i udala sam se za ljubav svog života - rekla je ona.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti