Marijana Mateus: Zimovanje u Sen Moricu

Marijana Mateus: Zimovanje u Sen Moricu

Autor: | 03/01/2013

0

I dok su se u Beogradu grabili da rezervišu doček u nekom od hotela ili prestoničkih klubova, pojedini predstavnici srpskog džet-seta, Novu godinu dočekali su glamurozno ali na planini. Srpska kreatorka Marijana Mateus Novu godinu dočekala je sa dečkom i prijateljima u Sent Moricu, najprestižnijem evropskom skijalištu.
Marijana je u novogodišnjoj noći blistala u društvu svog partnera u hotelu "Badrutt’s palace", gde su na gala večeri nazdravili sa zajedničkim prijateljima iz Nemačke i Italije. Za doček je odenula plavu haljinu sa štrasom i golim leđima iz svoje kolekcije. Na meniju su te večeri bili kavijar, losos, bifteci u sosu od šampanjca i šafrana, pačja pašteta...

Marijana će sa svojim dragim provesti sedam dana u ovom hotelu koji je poznat kao omiljen među pripadnicima svetskog džet-seta, dok su njena deca na Kopaoniku, osim najstarije ćerke koja je u Ukrajini kod svog dečka, Damira Ahmetova, sina čuvenog ukrajinskog biznismena. Marijani koja je u decembru u Beogradu predstavila novu kolekciju "Allure Baroque", a planira i svetsku karijeru, budući da će svoje haljine uskoro prodavati u Londonu, odmor u Švajcarskoj veoma prija.

Izvor: Nadlanu.com / Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: marijana mateus

Najnovije vesti