Riz Viterspun sa porodicom uživa na Havajima

Riz Viterspun sa porodicom uživa na Havajima

Autor: | 09/01/2013

0

Riz Viterspun i njena familija su novu godinu dočekali na sunčanim Havajima. Uživajući na prelepim plažama, izgleda da Riz polako vraća svoju predporođajnu liniju. Prema sopstvenom priznanja ona ona nije od onih vanzemaljskih žena koje danas mogu da budu na porođajnom stolu, a već sutra na modnoj pisti.

Riz je nosila klasični jednodelni plavi kupaći kostim, koji ipak nije uspeo da prikrije još pokoji kilogram viška. Ipak, ona izgleda presrećno i apsolutno bezbrižno. Na Havajima im društvo pravi i njen suprug, Tenesijev otac, Džim Tot. Trinaestogodišnja Ava i devetogodišnji Dikon, njena deca iz prethodnog braka sa Rajanom Filipeom, takođe su bili tu, da sa svojom majkom i mlađim bratom zajedno dočekaju 2013. Novopečeni roditelji su se neprestano smenjivali u ljuljuškanju malog Tenesija i ispozirali su za bezbroj zajedničkih porodičnih fotografija.

Na fotografijama se jasno vidi da glumičine butine nisu zategnute i da na stomaku još uvek ima viška, ali ipak je Tenesi njeno treće dete. Njena post-porođajna linija je verovatno jedan od glavnih razloga zbog kojeg se mnoge mame identifikuju sa Riz kada je vide na velikom ekranu.

Riz se porodila u septembru, ali se već uveliko sprema za nastavak svoje zahtevne glumačke karijere. Prvi put ćemo imati priliku da je vidimo u filmu „Mud“, gde joj je kolega Metju Mekonahi. Pored ovog filma, po rasporedu za ovu godinu ima predviđena još tri ostvarenja - krimi dramu „Devil’s Knot“, dramu „Big Eyes“ o slikarki Margaret Kin i Diznijev film „Wish List“.

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin