Riz Viterspun prvi put u javnosti sa sinom Tenesijem

Riz Viterspun prvi put u javnosti sa sinom Tenesijem

Autor: | 28/11/2012

0

Tenesi Džejms, mali sin Riz Viterspun, je tokom prvog pojavljivanja sa svojom majkom izgledao veoma pospano. Brižna glumica je blistala od zadovoljstva, pošto je dva meseca nakon porođaja prvi put izašla sa sinom u šetnju. Dobitnicu Oskara paparaci su u sredu uslikali kako provodi vreme sa najmlađim detetom u blizini svoje porodične kuće u Santa Moniki. Glumica je izgledala vrlo moderno, dok je svog mezimca gurala u kolicima. Bila je to savršena prilika za majku i bebu da se dodatno zbliže, s obzirom na to da Tenesijev otac Džim Tot, kao ni njeno drugo dvoje dece - Ava (13) i Dikon (8), iz braka sa Rajanom Filipom, nisu bili sa njima u društvu.

Pre dva meseca ova poznata holivudska porodica dočekala je na svet svoju najnoviju prinovu, a ime je dobio po matičnoj državi njegove majke. U prošlosti Riz je više pute isticala kako je ponosna na svoje južnjačko vaspitanje, za koje još kaže da joj je pružilo osećaj za porodicu i tradiciju, kao i da ju je naučilo kako da bude ljubazna, odgovorna i da život nikada ne uzima 'zdravo za gotovo'.
I zaista, izgleda kao da se ova južnjačka lepotica strogo pridržava tih načela. Pored svoje zavidne glumačke karijere, ona je majka troje prelepe dece i izgleda kao da je tek sa Džimom otkrila pravu ljubav, nakon što se u oktobru 2007. razvela od Rajana Filipa.
Izveštaj sa njihovog bajkovitog venčanja, kojem su prisustvovali Robert Dauni Džunior, Skarlet Johanson i Tobi Mekgvajer, mogli ste da pročitate u jednom od Hello! izdanja. Riz kaže da je venčanje prošlo baš onako kako ga je oduvek zamišljala. Kćerka Ava je bila deveruša, a sin Dikon nosio je prsten. Dirljiva ceremonija upriličena je na jednom skrovitom kalifornijskom ranču, nešto pre zalaska sunca.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin