Anabela Bukva: Moje kćerke su presrećne što će dobiti sestru

Anabela Bukva: Moje kćerke su presrećne što će dobiti sestru

Autor: | 10/01/2013

0


Romansa a potom i venčanje Anabele BukveAndreja Atijasa već duži period intrigira javnost, delom i zbog izjava bivše partnerke Jasmine Skender iz Zenice, koja je sarajevskom biznismenu u avgustu 2012. godine podarila sina Leona. Novogodišnje i božićne praznike pevačica je provela u krugu porodice a nakon porođaja koji je očekuje u maju, planira da živi i radi na relaciji Beograd - Sarajevo.
Pevačica je nedavno, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, na pitanje voditeljke da li razlika u godinama stvara poteškoće između nje i supruga, koji je od lepe brinete mlađi jedanaest godina, kratko prokomentarisala:
- Mislim da razlika u godinama nije presudna za odnos dvoje ljudi. To, uostalom, nikad i nije bilo važno. Ostajem pri tome da je mentalni sklop presudan za uspešnu vezu.
Anabela je rekla i da su kćerke Nina i Luna podržale njenu odluku da rodi i treće dete.
- Bile su presrećne kad su saznale da će dobiti sestru – želja im se ostvarila. Podržavaju me u svemu, oduvek su želele da budem srećna. Sve su se kockice poklopile.
Pevačica je odgovorila i na pitanje da li je pogađaju neistine, koje se provlače kroz javnost.
- Laž nikad ne može da ne pogodi poštenog čoveka, čista srca mogu da kažem da spadam u pomenutu kategoriju ljudi. Znam kako sam došla do mesta na kome se nalazim - na kulturan način, bez agresivne reklame. Na laž ne mogu da ostanem imuna, posebno zbog reakcija svoje porodice, koju želim da zaštitim od neistine.

Anabela Bukva otkrila je i da je odbila ulogu u filmu “Lički diler”, jer je nakon čitanja scenarija shvatila da joj ponuđena rola ne odgovara.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti