Snežana Dakić Mikić: Lepota je prolazna

Snežana Dakić Mikić: Lepota je prolazna

Autor: | 12/01/2013

0

U trinaestoj emisiji “Glamour Toujours” gosti Marine Buljovčić i Anamarije Erdely su novinarka i televizijsko lice Snežana Dakić Mikić, pop pevačica Slađana Ivanišević i maneken Vladimir Cvetković.
Pored interesnatnih priča o porodici, poslu i putovanjima u ovoj emisiji bilo je reči i o novinarskom poslu gde je Snežana istakla da nije dovoljno da neko bude lep i našminkan, jer lepota brzo prođe a pitanje je šta ostaje iza nje. Poznata novinarka naglasila je i da je izuzetno važan svakodnevni rad na sebi.
Slađana je objasnala da je za uspeh na estradnoj sceni pored dobrog glasa veoma važan fizički izgled i scenski nastup. Vlada se požalio na činjenicu da ljudi danas imaju sve manje vremena, te samim tim i za ljubav. Međutim, on smatra da to ponekad može biti i korisno jer tada nema vremena ni za svađe. Ipak, duhovtio je zaključio da su čoveku i svađe potrebne jer čine život interesantnijim, ali i da to žene ipak najbolje znaju.
Gosti su potom zaključil da su putovanja ogroman kapital u koji vredi najviše ulagati jer ona u sećanju ostaju za ceo život.

Novu emisiju “Glamour Toujours” autora Mare Skendžić Reljić možete pogledati u subotu 12. januara u 21h u 21 čas na RTV1!
* Repriza – sreda 16. januar u 14 časova!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti