Seka Aleksić: Ne stidim se svog porekla

Seka Aleksić: Ne stidim se svog porekla

Autor: | 12/01/2013

0

Folk pevačica Svetlana Aleksić se posle dužeg vremena obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Tviter i to onima koji je zovu "Zuhra". Seka je istakla da se ne stidi svog porekla, a posebno ne svoje majke.
- Oprostite svi divni ljudi na Tviteru što ću se na prostački način obratiti "nekim jadnicima" ovde... Moram im objasniti gde im je mesto. Dakle, svim 'hejterima' koji mi pišu ovde i izmišljaju da se zovem Zuhra, a ne Svetlana poručujem da su jadni, bedni i da mi ih je iskreno žao! - napisala je Seka na svom profilu.
- Jadni ste i bedni isto onoliko, koliko i osoba koja je sve to izmislila. Ne bih se spuštala na vaš nivo i vadila rodni list jer je i ovo obraćanje dovoljno! Uostalom, u Zvorniku sam rođena i koga zanima, moj rodni list je tamo! Nikada se nisam stidela moje majke koja je muslimanskog porekla i zove se Ibrima i oca koji je srpskog porekla i zove se Milorad. Ne bih više trošila svoje dragoceno vreme i ovo je previše! Uživam u lepom vremenu i divnom zivotu! - završila je Seka svoje obraćanje.
Seka je posle ovog "tvita" dobila podršku mnogih javnih ličnosti poput Lepe Brene, Ognjena Amidžića i mnogih drugig koji su joj rekli da nema potrebe da bilo šta ikome objašnjava.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti