Zvonko Bogdan: Priznanje za najlepše vino

Zvonko Bogdan: Priznanje za najlepše vino

Autor: | 14/01/2013

0

Na manifestaciji, “Velikom Blind Testu” najboljih srpskih vina, koju je organizovao onlajn magazin “Vino.rs”, upriličenoj u svečanoj sali hotela “Zira”, čak tri priznanja osvojila je vinarija čuvenog kantautora tamburaških pesama Zvonka Bogdana. Subotičkoj vinariji "Zvonko Bogdan" dodeljeno je i najveće priznanje ove manifestacije “Grand Prix Vino.rs” za vino “Cuvee No. 1 2008”, koje je ponelo i titulu sveukupnog pobednika ovog vinskog nadmetanja.
- Ove godine učestvovali smo na pet najvećih sajmova vina na svetu i osvojili smo dve zlatne, sedam srebrnih i deset bronzanih medalja, ali najviše mi prijaju nagrade iz svoje kuće - izjavio je Tomas Zeger, enolog Vinarije “Zvonko Bogdan".
- Ova nagrada potvrdila je da nije slučajnost što u Srbiji više ne postoji nijedan kvalitetan restoran koji u svojoj ponudi nema bar jedno vino iz palete Vinarije “Zvonko Bogdan" - zadovoljno kaže Zlatko Živanić, direktor ove poznate subotičke vinarije.
Pored nagrade u kategoriji crvenog vina, vinarija “Zvonko Bogdan” pobedila je i u kategoriji rozea vinom “Rose 2011”, dok je u kategoriji belih vina drugu godinu zaredom šampion “Trijumf Selection 2010” Vinarije "Aleksandrović".

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti