Milica i Željko Mitrović: Porodično uživanje na Kopaoniku

Milica i Željko Mitrović: Porodično uživanje na Kopaoniku

Autor: | 17/01/2013

0

Brojne poznate ličnosti naše javne scene odlučile su da zimski odmor provedu u nekom od luksuznih apartmana na nekoj planini, među kojima je, po tradiciji, najpopularniji Kopaonik. Vlasnik najmoćnije medijske imperije kod nas Željko Mitrović takođe je odabrao ovaj biser prirode za odmor sa porodicom, ali ne u terminu kada sve vrvi od uzavrele praznične atmosfere, već je odlučio da ovu prelepu planinu poseti deset dana ranije. U društvu supruge Milice, kćerki Andree i Kristine, vlasnik televizije „Pink“, inače prebukiran obavezama, uspeo je da se nakratko odvoji od svakodnevnih poslovnih aktivnosti i sa najmilijima provede romantične trenutke u hotelu „Grand“.
- Dani kada sam u prilici da više vremena provedem sa svojom porodicom nego obično zaista su mi dragoceni. Za naše uživanje izabrali smo hotel „Grand“ budući da pruža vrhunsku uslugu, a i vlasnik tog moćnog ugostiteljskog objekta Miodrag Kostić je moj veliki prijatelj i saradnik. Nažalost, zbog unapred zakazanih obaveza prvo je na Kopaonik stigla moja supruga Milica sa decom, dok sam im se ja pridružio koji dan kasnije - razpoloženo za magazin „Hello!“ započinje razgovor Željko Mitrović, vlasnik televizije „Pink“.
Budući da bračni par Mitrović nije naročiti ljubitelj skijanja i ostalih sportova na snegu, za razliku od njihovih kćerki Milica i Željko najveći deo vremena proveli su u hotelu.
- Milica i ja ne ludujemo za ski-stazama i nismo neki ljubitelji skijanja, dok su naše kćerke Andrea i Kristina vrhunske u tom sportu. One skijaju od druge godine. Kristina i Andrea su svakodnevno uživale u čarima kopaoničkih padina - kaže vlasnik najgledanije komercijalne televizije kod nas.
- S obzirom da puno radim, dani odmora mi veoma prijaju, jer se konačno dobro naspavam - kaže poznati televizijski mogul i ističe da je ponosan na svoju suprugu jer je i ove godine, uz pomoć saradnika, osmislila veoma zabavni novogodišnji program.
- Ponosan sam što je već tradicionalno u danima oko Nove godine i posle dočeka najveći deo Srbije uz televiziju „Pink“ - ističe Željko Mitrović koji je Novu godinu dočekao u krugu porodice i dodaje:
- Za praznike ne volim da putujem, sviđa mi se i zaista uživam da sam sa suprugom i decom u našem domu
- na kraju kaže Željko Mitrović.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin