Džon Čalis u gostima kod Ivana Ivanovića

Džon Čalis u gostima kod Ivana Ivanovića

Autor: | 18/01/2013

0

Britanski glumac Džon Čalis, popularni Bojsi iz "Mućki", doputovao je sa suprugom u Beograd. Želi da predstavi svoje autobiografske knjige čitaocima u Srbiji, a kaže da bi na proleće voleo i da se oproba kao stend ap komičar na nekom od brodova koji krstare Dunavom. Britanski glumac biće gost Ivana Ivanovića u čijoj emisiji će predstaviti svoje romane "Biti Bojsi" i "Posle Bojsija".
Pre snimanja emisije, glumac je sa suprugom Kerol i predstavnikom za štampu Turističke organizacije Srbije obišao Beograd.
Prošetao se Kalemegdanom, bio je u Skupštini i na Belom dvoru.
Džon Čalis je najpoznatiji po ulozi u seriji Mućke” gde igra Bojsija, Delovog prijatelja iz mladosti, bogatog prodavca polovnih automobila koji gleda na sve, pa i na svoje prijatelje, sa visine i ne propušta priliku da napravi neku šalu na račun toga što oni stoje finansijski slabije od njega, pri tom smejući se na veoma karakterističan način. U sledećem popularnom serijalu “Zelena trava”, Bojsi pokušava da, uz pomoćno osoblje, na farmi izgradi lik uspešnog i uglednog farmera.
Ovaj prepoznatljivi glumac danas ima 70 godina i srećan je u četvrtom braku sa suprugom Kerol, sa kojom živi na imanju u Vigmoru, a inače, neke scene eksterijera u seriji “Zelena trava” snimane su upravo na njihovom imanju.
U autobiografskoj knjizi “Biti Bojsi” opisao je te dane sazrevanja u glumca i igranje u TV serijama tokom 60-ih i 70-ih sve do nastanka čuvenog Bojsija. Drugi deo autobiografije pod nazivom “Posle Bojsija” objavljen je prošle godine i počinje sa njegovim vrhuncem popularnosti u “Mućkama” te otkriva šta se sve dešavalo iza scene, kako se provodila glumačka ekipa. Tako opisuje da je na snimanju Božićnog specijala “Mućki” bilo prisutno mnogo oskudno odevenih devojaka, a organizovano je i takmičenje u ispijanju tekile. U to vreme se razvode njegovi roditelji, a ni njegova bbračna istorija nije sjajna. Naime, svoju treću suprugu je uhvatio kako ga vara sa drugim glumcem.
Danas nastupa u pozorištu pantomime gde igra Kapetana Kuku u predstavi Petar Pan i gostuje u gradovima širom Velike Britanije.
- Veoma sam srećan što ću ugostiti jednog od glumaca po meni najbolje humorističke serije ikada. Odlično smo se pripremili za emisiju, i obećavamo gledaocima sjajnu zabavu. Pošto je Bojsi poznat kao preprodavac polovnih automobila, napravili smo rubriku 'automobili za svetski poznate zvezde'. I specijalno iznenađenja za Džona biće jedan zaniljmiv insert iz stare britanske serije u kojoj nema brkove i iz jedne reklame koju je snimio. Obećavamo mnogo humora - kaže Ivanović.
Nakon razgovora sa legendarnim Bojsijem, u studio dolaze finalistkinje "Prvog glasa Srbije" - Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović.

Izvor: Blic / Novosti

Foto: Ivan Ivanović / Tviter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti