Miljana Gavrilović mašta o Bolivudu!

Miljana Gavrilović mašta o Bolivudu!

Autor: | 20/01/2013

0


Mlada glumica Miljana Gavrilović, junakinja serije "Folk", koja svakom novom epizodom na Prvoj osvaja sve više gledalaca, kaže da joj uloga Zvezdane nije promenila mišljenje o estradnom svetu, jer ima čvrsto izgrađen stav o njemu. Ipak, priznaje da ga je donekle ublažila.
- Shvatila sam dozu ambicije koju osoba poput Zvezdane poseduje, koje to žrtve mora da podnese zarad slave, ali i koliko je ranjiva onda kada se čini najjačom - kaže Miljana Gavrilović.
- Kada sam počela da pratim nastupe popularnih folk pevačica u Srbiji, kako bih se pripremila za ulogu, i uporedila ih sa likom koji tumačim, shvatila sam da mediji te pevačice možda i previše osuđuju i da sve one vole, pate i krvavo se bore za svoje mesto u ovom svetu, kao i svi ostali.
Ova lepotica ne bi mogla da se zamisli na mestu svoje heroine u stvarnom životu, jer je vaspitavana na drugačiji način.
- Za razliku od Zvezdane, meni je u njenim godinama obrazovanje bilo na prvom mestu. Ona žrtvuje mnogo zarad ličnog zadovoljstva i lagodnog života, a ja se vodim iskrenim emocijama - poručuje Miljana, koja mašta o tome da se oproba u Bolivudu.
- Nisam ljubitelj holivudske produkcije, a divim se preciznosti i disciplini bolivudskog spektakla. U Americi se retko dešava da u jednoj ulozi možete prikazati svu svoju darovitost.

Izvor i foto: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti