"Ja imam talenat": Srpski tim oduševio Sajmona Kauela

"Ja imam talenat": Srpski tim oduševio Sajmona Kauela

Autor: | 22/01/2013

0


Medijski mogul i čovek koji je zaslužan za karijere nekih od najvećih zvezda današnjice, autor X factora i šou programa "Ja imam talenat" Sajmon Kauel oduševljen je radom srpske ekipe na "Talentu".
Kauel je imao priliku da pogleda nastupe Duo Duja iz Novog Sada i Katarine Kovačević iz Negotina sa nedeljnog polufinala i izrazivši svoje oduševljenje kvalitetom prikazanog programa pozvao članove MBK production i ekipe RTS-a koje zajedno sarađuju na realizaciji "Talenta" da bi se sa njima lično upoznao u Londonu!
- Sajmon je impresioniran kako smo sa malo sredstava uspeli da napravimo fantastičan šou i preko našeg supervizora režije Pola Kiridža nas je pozvao na sastanak 15. februara jer želi da upozna kreativni tim 'Talenta' - kažu u produkciji MBK.
Do koje mere je Kauel bio oduševljen onim što je video govori i podatak da je srpskoj ekipi "Talenta" ponudio pomoć u realizaciji programa, jer su pokazali izuzetnu snalažljivost budući da rade sa 25 puta manjim budžetom od američkog i britanskog "Talenta"!

izvor: Novosti
foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti