Neda Ukraden: Ambicije još nisu nestale

Neda Ukraden: Ambicije još nisu nestale

Autor: | 23/01/2013

0


Neda Ukraden ubeđena je da je ona ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji.
Pevačica se sprema za Beosong, festival čiji će pobednik otputovati u Malme na najveći evropski muzički festival. Ukoliko uspe da se domogne Švedske, pevačica će iza sebe ostaviti i mnogo mlađe takmičare. Njeni prijatelji već su počeli da se šale sa njom i govore joj da i Srbija ima svoju babušku, aludirajući na prošlogodišnje učesnice iz Rusije, grupu koju čine bake starije od 60 godina.
- Nedini prijatelji već zbijaju šale na njen račun. Govore kako može lako da se desi da opet gledamo babušku na Evroviziji, aludirajući na činjenicu da pevačica ima unuke - priča izvor.
Neda će na Beosongu imati veoma jaku konkurenciju, a samo jedan od 15 odabranih učesnika braniće boje Srbije u maju ove godine u Malmeu.
- Snimila sam pesmu Duleta Bačića, koji je napisao moje velike hitove 'Da se nađemo na pola puta' i 'Na Balkanu'. Smatramo da je Beosong odlična prilika za promociju te pesme - kaže Neda.
Pevačica je spremna, a za šale prijatelja ne haje, jer ona je ponosna na činjenicu da je baka bliznakinjama Nedi i Aleksandri.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti