Suzana Mančić: Potraga za izgubljenim prtljagom u Sankt Peterburgu

Suzana Mančić: Potraga za izgubljenim prtljagom u Sankt Peterburgu

Autor: | 27/01/2013

0

Poznata televizijska voditeljka Suzana Mančić provela je novogodišnji praznik u ruskom gradu Sankt Peterburgu. Petodnevni boravak u bajkovitom gradu, u koji se zaljubila još pre trideset godina, provela je sa verenikom, grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom. Odmor je obeležila anegdota sa izgubljenim prtljagom.
- Sa Simeonom sam planirala da odem na safari, ali to se izjalovilo, pa smo iznenada odlučili da posetimo ovaj prelepi ruski grad. Živela sam tri godine u Rusiji i tada sam odlično govorila jezik. Sada nisam govorila sa takvom sigurnošću, ali sam se posle nekoliko dana oslobodila. Mnogo toga smo videli, jer, kada ste sa Simeonom, odmor se pretvori u napornu ekskurziju. Obilazili smo sve moguće kulturno-istorijske znamenitosti, dok nismo pali s nogu, a uveče Simeon je organizovao odlazak u divan restoran na večeru. Volim pozorište, pa smo otišli u teatar da pogledamo čuvenog "Krcka Oraščića" - raspoloženo za magazin „Hello!“ kaže lepa dama koja nije dozvolila da joj neprijatnost sa izgubjenim prtljagom pokvari odmor.
- Avantura sa izgubljenim prtljagom dogodila se pri dolasku, pa sam dva dana bila bez kofera. Kada mi je prtljag nađen i konačno dopremljen na aerodrom, morala sam da platim carinu na moje lične stvari. Dva dana, bez prtljaga, nosila sam šta sam imala na sebi. Bitno je da je prtljag stigao za novogodišnje veče, te sam imala prelepu novogodišnju haljinu. Predivno smo se proveli u teatru „Marinski“, a potom smo otišli na svečanu večeru, gde je, kako nam je rečeno, trebalo da se održi muzički program. Ispostavilo se da se „program“ sveo na gledanje televizije, pa smo morali da gledamo Putinov govor i slušamo rusku himnu. Pobegli smo odatle i vratili se u naš hotel, gde je bila organizovana odlična zabava uz muziku i ples - završava kroz osmeh autorka autobiografskog romana „Neukrotivo srce“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin