Halid Bešlić i Željko Joksimović na snimanju nove pesme

Halid Bešlić i Željko Joksimović na snimanju nove pesme

Autor: | 03/02/2013

0


U radionici Željka Joksimovića, produkciji "Minacord", ovih dana pripremaju se brojna muzička iznenađenja. Vikend je protekao u radnoj atmosferi - snimanju nove kompozicije već iskusnog tandema Joksimović & Bešlić.
Brojni ljubitelji jedne od najpopularnijih pesama u regionu proteklih godina, kompozicije "Miljacka", već duže vreme iščekuju novo muzičko ostvarenje u realizaciji iste ekipe koja je stvorila pomenuti hit. Podsetimo, pesmu "Miljacka" u izvođenju Halida Bešlića, komponovao je aranžirao i producirao Željko Joksimović, na tekst Fahrudina Pecikoze.

Ovih dana ista ekipa, pod vođstvom Joksimovića, ponovo se okupila u studiju “Minacord” u Beogradu. Iako svesni "težine" popularnosti koju nosi prethodna pesma, na novom projektu radi se predano i bez opterećenja.

Ekskluzivno vam otkrivamo i deo refrena budućeg hita koji glasi: "Ako te zaboravim...nemoj ti zaboraviti mene...". U ovoj pesmi muškarac priznaje svojoj voljenoj da je sve godine prema njoj bio baraba, ali da ipak, ne može bez nje.

Kada Halid Bešlić završi svoj deo rada u studiju, Joksimoviću predstoji posao na završetku aranžmana, snimanje studijskih muzičara i pesma će biti gotova.


Foto: Minacord

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još