"Ja imam talenat": Aleksandra i Nemanja i "Kontinuum" u finalu takmičenja!

"Ja imam talenat": Aleksandra i Nemanja i "Kontinuum" u finalu takmičenja!

Autor: | 04/02/2013

0


Prvi takmičar u trećoj polufinalnoj večeri "Talenta" bio je Luka Stojićević koji se prijavio na takmičenje kako bi upoznao Kaliopi, što mu je produkcija i obezbedila. On je izveo pesmu "Vučica" svoje omiljene pevačice Kaliopi. Matricu za pesmu lično mu je poslala ova pecačica, a njene kolege su prepravile tekst kako bi odgovarao Luki.
Moderni baletan Nikola Korać iz Beograda izašao je na binu obučen u pantomimičara i uz nežnu melodiju pokazao sav svoj talenat. Nikola je pekar po profesiji, a žiri mu je na čelu sa Natašom poručio da ima dara za igru i da je očigledno da se izuzetno trudi.
Neobičan spoj harmonike i rokenrola pojavio se u vidu leskovačkog benda "Duo bellow shake" koji je večeras nastupio pojačan još jednim članom. Oni su izveli pesmu "Unforgiven" grupe "Metallica" koja je bila ukombinovana sa autorskom numerom ovog benda. Bend "Alijas" iz Paraćina sastoji se od studenata koji sviraju autorske pesme Njihov motiv za prijavljivanje bila je afirmacija benda. Oni su večeras izveli pesmu "Alijas" koja bi najbolje trebalo da opiše istomimeni bend.
Iva Pletikosić iz Beograda već je dobila čestitke Erike Badu na izvanrednom nastupu. Ona je svoj talenat dodatno potvrdila izvođenjem autorske r'nb' pesme "Back door". Zoran Jaćimović iz Požarevca usnu harmoniku svira iz hobija i na čist talenat predstavio je svoj bluz. Ovaj rudarski tehničar u polufinalu je pokazao još jednom da dobra muzika može da se javi i iz blata. Pretposlednji nastup večeras pripao je plesnoj grupi "Kontinuum" iz Niša koju su sa neverovatnom preciznošću izveli neverovatno komplikovanu plesnu tačku. Jedan od članova grupe, rekao je da je teško postići harmoniju i da je za to potreban trud i vreme.
Poslednji su nastupili Aleksandra i Nemanja iz Kučeva koji su izveli pesmu "Girl with one eye" benda "Florence an the machine". Nataša im je poručila da su bolje izveli pesmu od originala.
Zoran Jaćimović stekao je prvi šansu da se plasira u veliko finale, a za njim zatim Aleksandra i Nemanja i grupa "Kontinuum". Nastup Aleksandre i Nemanje dobio je najviše glasova publike i poslao ovaj par direktno u finale. Ivan Tasovac svoj glas je dao grupi "Kontinuum", Nataša Ninković dala je glas Zoranu, a presudni glas upravo je dao Ivan Bosiljčić koji je odlučio da "Kontinuum" ide dalje.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ja imam talenat

Pročitajte još

Najnovije vesti