Kuvenzane Valis: Najmlađa kandidatkinja za Oskara svih vremena

Kuvenzane Valis: Najmlađa kandidatkinja za Oskara svih vremena

Autor: | 05/02/2013

0


Kuvenzane Valis ima samo devet godina i najmlađa je osoba koja je ikada nominovana za Oskar u kategoriji za najbolju glavnu žensku ulogu. Ova neodoljiva devojčica već je osvojila Holivud, a njen zaštitni znak su torbice u obliku psa od kojih se ne odvaja.
Kuvenzane je po mnogima prava mala zvezda, što je dokazala na ručku koji je u ponedeljak organizovan za sve koji su ove godine nominovani za prestižnu nagradu Oskar. Odevena u lila haljinicu i sa torbicom u obliku psa, jednom od mnogih koje poseduje, zabavljala je sve velike zvezde koje su se tog dana okupile na Beverli Hilsu.
Sada devetogodišnja Kuvenzane, pokazala je neverovatnu smelost kada je prijavljivala za ulogu u filmu Bena Zejtlina "Zveri južnih divljina", jer je na kastingu slagala da joj je šest godina, što je bila minimalana starosna granica, iako je tada bila tek nestašna petogodišnjakinja.
Uspela je da nadmaši svih 4.000 kandidata koji su se prijavili za ulogu Hašpapi, a Ben Zejtlin je kasnije izjavio da čim ju je ugledao znao je da je to to, te je čak i scenario delimično preradio upravo zbog Kuvenzane.
Od tog trenutka Kuvenzane privlači pažnju gde god se pojavi, a već je uspela i da se nametne prepoznatljivim imidžom. Kako je izjavila u šou Džeja Lenoa, kod koga je nedavno gostovala, na dodelu Oskara povešće svoju mamu i jednu torbicu u obliku psa.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Oskar