Saša Vidić: Slavlje sa bliskim prijateljima do ranih jutarnjih časova

Saša Vidić: Slavlje sa bliskim prijateljima do ranih jutarnjih časova

Autor: | 05/02/2013

0


Poznati modni kreator Saša Vidić je kao i svake godine sa odabranim prijateljima proslavio rođendan. Prigodnu zabavu povodom četrdeset drugog rođendana uspešni dizajner upriličio je u svom kafiću "Dajmond rum", smeštenom na beogradskom Dorćolu. Iako nije planirao veliko slavlje, zahvaljujući raspoloženim gostima Vidićeva sedeljka prerasla je u pravu žurku koja je potrajala do pet časova ujutru.
- Kao i svake godine, u savršenom društvu proslavio sam svoj rođendan. Mada sam planirao da prilično mirno, bez velike pompe, obeležim dan rođenja, zahvaljujući mojim prijateljima žurka je potrajala do pet sati ujutru. Kao posledicu ludog provoda zaradio sam grip i sada bolujem. Ipak ne žalim, bilo nam je divno - započinje razgovor za magazin „Hello!“ kreator Saša Vidić.
Među prvim gostima na rođendansku zabavu došla je novinarka Vesna Dedić, ubrzo su stigle i bivša „Grandova“ plesačica, a sada asistentkinja direktora „Elektroprivrede“ Dragana Milošević, kao i Tatjana Vojtehovski. Ipak najveću pažnju izazvao je dolazak pevačice Svetlane Cece Ražnatović. U savršeno skrojenom belom kaputu folk zvezda izljubila je slavljenika i poželela mu nekoliko želja. Nešto posle ponoći veselom društvu pridružio se i vaterpolista „Crvene zvezde“ Nikola Rađen.
Iako je planirao miran provod, Vidićevi prijatelji su se potrudili da ga iznenade. Prvo mu je jedna prijateljica u kafić „Dajmond rum“ dovela muzički bend koji je svirao cele večeri, a druga ga je iznenadila slavljeničkom tortom sa njegovom likom.
- Moji prijatelji su bili izuzetno originalni te večeri. Planirao sam da sa gostima uživam u muzici sa CD-a, ali me je jedna prijateljica iznenadila i dovela odličan bend koji nas je divno zabavljao cele večeri. Mislio sam da sam prestar za rođendansku tortu, ali me je moja voljena drugarica razuverila, te mi je poklonila plavo-belu tortu sa mojim likom i prskalicom u sredini - zadovoljno kaže četrdesetdvogodišnji kreator.
Zvanice su se potrudile da svog prijatelja slavljenika obraduju maštovitim poklonima, pa je te večeri Saša Vidić dobio pregršt lepih poklona. Bilo je tu skupocenih pića, parfema i satova. Među interesantnim darovima je i zlatna uramljena zvezda poput onih sa „Bulevara slavnih“, koju mu je poklonila Tatjana Vojtehovski. Slavljenika je oduševila i uramljena slika hrvatskog grada Pakraca, za koga ga vežu lepe uspomene. Uspešni kreator jedino nije želeo da otkrije koji poklom mu je izabrala bliska prijateljica Ceca Ražnatović.
- Uramljenu sliku Pakraca poklonila mi je moja ekipa drugara, da me podseti na grad odakle potičem. Moja draga Ceca poklonila mi je divan dar, ali nije fer da vam otkrijem o čemu je reč. Ona i ja se odlično razumemo i poznajemo, tako da za svaki rođendan uspe da me iznenadi - iskren je Vidić.
Rođendanska zabava potrajala je do jutarnjih časova. Najveseliji i najraspoloženiji gost večeri bila je folk diva Ceca Ražnatović. Pod utiskom dobre atmosfere i odlične zabave, Saša Vidić je poželeo da u budućnosti pored kafića koji poseduje otvori i kafanu.
- U poslu u prvom planu su mi moda i kreiranje. Angažman u ugostiteljstvu mi se dopada i radiću ga onoliko koliko mi slobodno vreme dozvoljava, tako da planiram da uskoro pored kafića, otvorim jednu pravu kafanu - kaže na kraju razgovora za "Hello!" Saša Vidić.

Piše: Life Content, Jelena Popović
Foto: Life Content, Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti