Goca Tržan: Hodam uzdignute glave

Goca Tržan: Hodam uzdignute glave

Autor: | 06/02/2013

0


Popularna pevačica tvrdi je da je zahvaljujući svojim brojnim manama mnogima simpatična, ali i odbojna.
Goca Tržan je u susret nastupu u sarajevskom klubu Coloseum 23. februara u intervjuu za Dnevni avaz ispričala šta je za nju bilo najvažnije tokom njene devetnaestogodišnje karijere.
- Najznačajnije je moje trajanje i kontinuitet u kvalitetu pesama i koncertnih aktivnosti. Naravno, i to što uzdignute glave mogu da kročim bilo gde, jer sam kroz ovaj posao stekla mnogo prijatelja, a videlo me je i na desetine hiljada ljudi. Pa to je dosta, zar ne? - rekla je pevačica koja uskoro planira da snimi novu baladu 21 gram, a potom se osvrnula i na svoje vrline i mane.

- O mojim vrlinama neka govore drugi, jer ne bih da zvučim pretenciozno. Mana imam toliko da ne znam odakle da počnem, ali sam, valjda, upravo zahvaljujući njima mnogima zanimljiva i simpatična, a drugima, opet, iritantna i odbojna. Važno je da nikoga ne ostavim ravnodušnim - istakla je Goca koja je otkrila i kakva je privatno.

- Drugačija... Porodična žena, avanturista, voli da čita, kuva i okuplja prijatelje oko sebe, obožava skijanje, ma najobičnija osoba na svetu - kazala je Tržanova koja je na pitanje kako sebe vidi za deset godina godina.

Izvor: Dnevni Avaz

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: goca tržan

Pročitajte još