"Ja imam talenat": Hajnalka Buš i Nikola Radović u finalu

"Ja imam talenat": Hajnalka Buš i Nikola Radović u finalu

Autor: | 18/02/2013

0


Večeras je žiri takmičenja “Ja imam talenat” odlučio da dva poslednja mesta u finalu ovog šoua pripadaju Nikoli Radoviću i Hajnalki Buš. Dvoje najboljih pirdužiće se Aleksandri i Nemanji, "Kontinuumu", "Čudesmu", Nataši Pavlović, Orkestru harmonikaša iz Ugljevika, Katarini Kovačević, Gorici Šutić i Mihajlu Vlahoviću i nastaviti trku za 100.000 evra.
Na početku emisije Ivan Tasovac je ispričao kako je pre samo dva sata sleteo na beogradski aerodrom. On se u inostranstvu sreo sa Sajmonom Kauelom autorom takmičenja "Ja imam talenat" gde su razogovarali o "talentu" u Srbiji. Jelena i Nela članice ekipe "Pole dance Fitness", plesačice oko šipke večeras su nastupile prve. U prethodnom nastupu oduševile su žiri elegantnošću i stilom i pokazali da je ples oko šipke sport koji bi trebalo pomno pratiti. Njih dve večeras su svoju tačku počele u mrklom mraku obasjane samo platnom koje je prikazivalo zvezdani sistem. Akrobacijama, seksipilnošću i stilom oduševile su žiri i publiku, a posebno muški deo koji je šou pratio bez daha. Ivan Bosiljčić rekao je da je nastup bio svetski.

Nikola Radović

Jedanaestogodišnja Manja Marković svira klavir, igra odbojku i peva kao zreo pevač. Ona je večeras izvela pesmu "One night only" pevačice Bijonse. Nataša Ninković se iznenadila izborom pesme, ali je Manji rekla da je uspela da je izvede. Ivan Tasovac se složio da ova pesma nije za njen uzrast, ali je dodao da je uživao u njenom nastupu. Nikola Radović piše pesme, muziku i peva. On je sopstvenom kompozicijom žiri prethodnog puta uvukao u svoj svet, a večeras je ponovo demonstrirao silu čistog talenta.
Dok se na pozadinskom platnu video napušteni grad, on je pevao kao da se ne nalazi na bini već u svojoj sobi, sam na celom svetu. Ivan Tasovac poručio mu je da mu nije potreban koreografija, jer je sam sa gitarom najbolji primer talentovanog muzičara. Kića iz "Yugoslavian Bboys" plesne grupe svoj nastup podredio je keoreografiji. On je plesao uz muziku iz filma "Brlijantin" ali je na polovini nastupa prešao u "brejkdens" mod koji u poptunosti oduševio žiri. Nataša Ninković poručila mu je da prvi deo bio sipmatičan ali da je drugim delo nastupa "razbio".
Jovana Raljić je na violini odsvirala "Set fire to the rain" pevačice Adel, a žiri joj je poručio da bi njen nastup bio bolji da je nastup malo prilagodila sebi. Ipak, oni su bili zadovoljni njenim izvođenjem. "Ride Crew" iz Crne Gore je ekipa brejkdensera koja je večeras još jednom prikazala talenat i umeće. Uz pesmu Majkla Džeksona i kombinacije drugih melodija oni su izveli koreografiju o povratku iz podzemnog sveta. Uigranošću i stilom oni su oduševili žiri koji im je poručio da im je prethodni nastup bio sirov, ali je ovaj bio dobar u celosti.

Hajnalka Buš

Vokalni sastav "Rosini" bavi se samo instrumentalnim pevanjem, koji je Ivan Tasovac naveo kao jedan od najtežih žanrova. Oni su večeras izveli klasičnu kompoziciju vestern filmova, a pored vrhunskog pevanja prikazali su talenat i za glumu. Hajnalka Buš pevačica iz Subotice pevala je pesmu "Without the one you love" Arete Frenklin i uz klavirsku pratnju oduševila žiri na prvom mestu Natašu Ninković. Nataša je rekla da Hajnalka večeras izgleda fenomenalno, i dodala da ako sad muž nije zadovoljan, onda to stvarno nije u redu. Ivan Tasovac rekao joj je da mu je čast što je slušao i upoznao, a Bosiljčić da je prisustvovao neverovatnoj transformaciji.

Publika je svojim glasovima direktno u finale poslala Hajnalku Buš spremačicu iz Subotice. Dok je žiri morao da odluči između Nikole Radovića i vokalnog sastava Rosini. Ivan Bosiljčić dao je glas Nikoli, jer je smatrao da je on talentovaniji, Ivan Tasovac glasao je za Rosini, dok je Nataša Ninković odlučila da mesta u finalu ima samo za Nikolu Radovića.

Izvor: Blic
Foto: RTS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti