Glamur u Londonu: Dodeljene Brit muzičke nagrade

Glamur u Londonu: Dodeljene Brit muzičke nagrade

Autor: | 21/02/2013

0

Sinoć je u O2 areni u Londonu održana 33. svečana dodela Brit muzičkih nagrada. Ovo priznanje koje se dodeljuje najboljim britanskim i internacionalnim muzičarima ponovo je na jednom mestu okupilo trenutno najpoularnije muzičke zvezde.
Najveći uspeh postigla je britanska pevačica Emeli Sande, koja je odnela nagrade za najbolju solo umetnicu i za najbolji britanski album, kao i pevač Ben Hauard, koji je proglašen za najboljeg novog izvođača i za najboljeg britanskog pevača.

Među dobitnicima su i Lana Del Rej, koja je nagrađena za najbolju internacionalnu solo pevačicu, bend "Coldplay" koji je proglašen za najbolji britanski javni nastup, kao i Adel, koja je za pesmu "Skyfall" nagrađena za najbolji britanski singl.

Nakon što su dominirali na nedavno održanoj dodeli Gremi nagrada, bendovi "Mumford and Sons" i "Black Keys" slavili su i sinoć, pošto si dobili priznanja za najbolju britansku, odnosno internacionalnu grupu.

Scenu su, pored dodela nagrada, sinoć obeležili i brojni nastupi svetskih muzičkih zvezda, uključujući i Tejlor Svift, pop senzacije "One Direction", grupe "Muse", Robija Vilijamsa, Džastina Timberlejka i drugih, dok su najveći utisak na crvenom tepihu ostavile dame koje su se pokazale u svojim najglamuroznijim izdanjima.

Izvor: Life Content
Foto: JustJared, DailyMail

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još