Pronađite nijansu ruža koja vam najbolje pristaje

Pronađite nijansu ruža koja vam najbolje pristaje

Autor: | 22/02/2013

0

Lepe usne istaknute ružem simbol su ženstvenosti. Upravo zbog toga kozmetičke kuće svake sezone ponudu upotpunjavaju novim bojama, koje prate i trendove na modnoj sceni. Kada su boje ruževa za ovu sezonu u pitanju, trend purpurnih usana već uveliko forsiraju brojne poznate dame, poput Rijane, Gvinet Paltrou, Kire Najtli i Keti Peri.
Ljubičasti ruževi odgovaraju i plavušama i brinetama, samo je važno izabrati odgovarajuću nijansu. I jarkoroze ruž je aktuelan ove sezone i savršeno osvežava celokupan izgled, samo uz njega ostala šminka na licu treba da bude diskretna.
Osobama sa svetlijim tenom predlažemo pastelne, svetloroze, lila, prljavoroze tonove, kao i ruže u boji ružinih latica. Za taman ten birajte jarke ili mlečno roze nijanse.
Sve nijanse ružičaste su najlepši izbor za plavuše. Delikatni ružičasti tonovi sa bež ili smeđim tonom idealni su za žene sa zlatnoplavom kosom. Platinaste plavuše mogu da koriste tamnije crvene ili ružičaste boje karmina. Sa savršen izgled usana trebalo bi da koristite olovku za usne u istoj boji kao i karmin.
Koralna boja usana lepo ide uz smeđe oči i smeđu kosu. Ako želite još više da ih istaknete, kombinujte ih sa senkama u zlatnim, srebrnim, ljubičastim ili zelenim tonovima.
Kada birate crveni ili bordo ruž, vodite računa da ih uskladite sa tenom. Ako imate svetliju put, najbolje vam pristaju crveni ili bordo karmin sa ružičastim tonom, dok damama tamnijeg ili maslinastog tena odgovaraju oni sa narandžastim ili braon tonom.

Izvor: Novosti

Foto: Freedigitalphotos.net

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: ruž za usne