Burak Ozdživit specijalni gost na koncertu Halida Bešlića?

Burak Ozdživit specijalni gost na koncertu Halida Bešlića?

Autor: | 22/02/2013

0

Kako se nezvanično saznaje, postoje velike šanse da turski glumac Burak Ozdživit, popularni Bali-beg iz serije "Sulejman Veličanstveni" bude specijalni gost na koncertu Halida Bešlića u koji je zakazan za 2. mart.
-Halid i Burak su se upoznali pre nekoliko godina, i sada bi turski glumac po prijateljskoj osnovi mogao da dođe u Beogradna Bešlićev nastup. Dobra volja postoji s obe strane, i svi se nadaju da će Ozdživit uspeti da uskladi poslovne obaveze i skokne do Srbije – ispričao je izvor blizak organizatorima Bešlićevog koncerta.
Takođe, uveliko se priča i o eventualnom dolasku Buraka Ozdživita u Beograd sa plesnom grupom "Vatra Anadolije", a pregovori su i dalje u toku, ali je trenutno potpuno neizvesno da li će turski zavodnik zaista krajem marta ili početkom aprila sa čuvenom turskom plesnom grupom nastupiti u Srbiji.
Da podsetimo, ovo će biti prvi koncert Halida Bešlića u Beogradu nakon više od 20 godina, a popularni bosanski pevač je pre nekoliko dana predstavio novu numeru "Sijede", koju je komponovao Željko Joksimović, i koja bi trebalo da predstavlja svojevrsni nastavak hita "Miljacka".

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još