Riblja Čorba: Snimanje spota u dvorcu Dunđerski

Riblja Čorba: Snimanje spota u dvorcu Dunđerski

Autor: | 23/02/2013

0

Jedna od najpopularnijih srpskih rok grupa "Riblja čorba" počela je u četvrtak sa redovnim probama u jednoj od prostorija Kombank arene, gde će 23. marta održati veliki koncert. Kako je ovo godina Čorbinog jubileja, u kojoj bend obeležava 35 godina rada, i set-lista za beogradski koncert imaće 35 pesama. I biće potpuno nova. Bora Đorđević, Miša Aleksić, Vicko Milatović, Vidoja Božinović i Nikola Zorić će u Areni predstaviti i pesme sa aktuelnog 19. studijskog albuma "Uzbuna". Među njima i "Užasno mi nedostaje za koju su nedavno snimili spot u dvorcu koji je dvadesetih godina 19. veka sazidao čuveni veleposednik Bogdan Dunđerski, nadomak Bečeja.
- Snimali smo dva dana, od jutra do mraka, priča je interesantna i verujem da će spot biti odličan - kaže Miša Aleksić, bas gitarista Riblje čorbe.
- Radili smo sa mladom ekipom u samom dvorcu, ergeli i kapeli, čiji je ikonostas, freske na zidu i mozaik nad ulazom uradio Uroš Predić. Spot će se zavrteti na TV stanicama za desetak dana.
Pre koncerta u Beogradu Riblja čorba će 2. marta nastupiti u jednom džez klubu u Parizu, gde nisu svirali 20 godina. Interesovanje za ovaj koncert je veliko i očekuje se da bude rasprodat.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti