Verio se Nik Karter

Verio se Nik Karter

Autor: | 23/02/2013

0

Nekadašnji član grupe "Backstreet Boys", Nik Karter (33) zaprosio je svoju dugigidišnju devojku Loren Kit (29). Pevač je otkrio da je dve nedelje nosio prsten u svom džepu i da je pomno planirao trenutak kada će zaprositi svoju devojku, ali da stvari nisu išle kao što je on želeo. Naime, Nik je isplanirao romantičnu vožnju brodom do izolovanog ostrva u Majamiju, ali se taj njegov plan susreo sa poteškoćama već u samom početku.
- Moj brod je bio u veoma lošem stanju jer ga nisam koristio šest godina. Trebalo mi je pet dana da ga popravim. Motor i dalje nije radio kako treba, ali smo ipak odlučili da se ukrcamo - ispričao je pevač. Te srede je Nik sa Loren, nekoliko prijatelja i Loreninim ocem stigao na malo ostrvo gde je proveo detinjstvo, i gde je kleknuo na kolena i zaprosio svoju devojku.
- Ona je rekla "Da!" a ja sam pomislio: "Ne znam šta sada treba da radim!" Ona mi je rekla da treba da stavim prsten na njen prst, i to sam u radio. Bio sam u šoku - otkrio je Nik, a njegova Loren je dodala da je prosidba za nju bila veliko iznenađenje. Par je rekao da im je još samo preostalo da izaberu datum i da se raduju novom poglavlju u njihovim životima.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin