Martina Vrbos povređena u saobraćajnoj nezgodi

Martina Vrbos povređena u saobraćajnoj nezgodi

Autor: | 26/02/2013

0

Hrvatska pop pevačica i bivša učesnica "VIP Survajvera" Martina Vrbos, doživela je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila povrede glave i kičme. Martina se samo dan pošto su Zvezde Granda Ana Sević, Vanja Mijatović i Stefan Petrušić imali udes, slupala na ulazu u Zagreb, posle čega je prebačena u urgentni centar, gde je zbrinuta. Ona je prekjuče puštena na kućno lečenje, a ustanovljeno je da ima povrede glave, kičme i grudnog koša. U kratkoj izjavi za novine pevačica je objasnila da se sve desilo iznenada i da su pukom srećom ona i muzičar koji je bio sa njom u automobilu, ostali živi.
- Vraćala sam se sa klavijaturistom iz Beograda, gde sam pevala na jednoj privatnoj zabavi. Jak sneg nas je pratio celim putem, kada je neposredno pred ulazak u Zagreb pored nas projurio auto i nabacao nam veliku količinu snega na točkove, krov i šoferku. Izgubila sam kontrolu nad autom, koji je počeo da se okreće i na kraju velikom jačinom udario na betonsku ogradu. Od šoka sam zanemela, a klavijaturista je samo rekao: „Dobro je, živi smo!“ Od bola se nisam pomerila sa sedišta, a ubrzo je stigla Hitna pomoć koja me je prevezla u urgentni centar gde su me pregledali. Zadržana sam tu noć kako bi pratili da li je sve u redu, a ustanovljene su povrede glave, kičme i grudnog koša, kao i ugruvanost celog tela – kaže Marina i dodaje da je čeka nekoliko nedelja oporavka.
- Sada sam kod kuće i moraću da mirujem deset dana, posle čega me čeka fizikalna terapija. Nažalost, moj auto je totalno uništen.

Izvor: Svet Plus

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još