Hari Varešanović: Narušena bračna idila

Hari Varešanović: Narušena bračna idila

Autor: | 28/02/2013

0


Hari Varešanović ovih dana proživljava pravu dramu, jer je, navodno, supruga Jasminka Istuk-Varešanović otkrila njegovu ljubavnu aferu s izvesnom Marinom, doktorkom iz Slovenije.
Marina i Hari su se upoznali pre godinu dana, kada je navodno počela njihova veza. Harijevi prijatelji pričaju da je Marina posebna žena i sve bi dala da Varešanović može biti samo njen. Za to vreme Harijeva druga žena Jasminka živi na relaciji Minhen - Sarajevo i nije jasno da li će Varešanoviću oprostiti ovaj "ljubavni izlet".
Sarajevski pevač, koji je i u velikoj Jugoslaviji bio poznad kao zavodnik, ima dva braka. S prvom suprugom Aidom ima dvoje dece ćerku Nađu i sina Damira. Par se razveo pošto se saznalo da Hari ima vanbračnog sina Maka, ali su ostali u korektnim odnosima.
Hari se potom posle dugogodišnje veze oženio sa Slavonkom Jasminka Istuk 2010. godine u Hrvatskoj, u Osijeku, u prisustvu najbližih prijatelja.
"Srećom, Jasminka nije ljubomorna, a ja joj sve manje dajem razloga za opravdanu ljubomoru. Kako idu godine, čovek više nema snage za budalaštine. Kada sam bio mlađi, vezane su za mene te priče o ženama, ali objektivno zadnjih 10 godina nisam davao povoda za skandale", izjavio je pre nekoliko godina Varešanović.
Pevač je nedavno postao deda.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti