Nikolina Pišek: Kupovina venčanice u Parizu

Nikolina Pišek: Kupovina venčanice u Parizu

Autor: | 01/03/2013

0

Iako još uvek nisu utvrdili datum venčanja, Nikolina Pišek i njen verenik Vidoje Ristović odlučili su da otputuju u Pariz, gde će kupiti venčanicu i druge stvarni neophodne za svadbeno veselje. Voditeljki i biznismenu društvo prave i drugarice buduće neveste.
- Nikolina i Vidoje jedva čekaju da se venčaju, ali pošto hoće da taj dan bude savršen, rešili su da prvo nabave sve što im treba, pa da tek onda zakažu venčanje, koje će verovatno biti u junu. Oboje vole Pariz i lako su se složili da otputuju na nekoliko dana kako bi kupili venčanicu i još neke sitnice - kaže izvor blizak paru.
- Osim što će razgledati haljine i kupovati, vreme će iskoristiti i za razgledanje znamenitosti i večere u ekskluzivnim restoranima. Nikolina je zaključila da će joj kupovina biti zabavnija u društvu prijateljica, pa je rešila da povede i njih, a Vidoje se odmah složio - kaže sagovornik i dodaje da su budući mladenci odseli u luksuznom hotelu "Mandarin orijental".
Nikolina i Vidoje verili su se prošle godine posle samo par meseci zabavljanja, a Pišekova je tada izjavila da je brzo shvatila da je baš beogradski istoričar umetnosti čovek njenog života. Inače, ona je pre ove veze prekinula romansu sa srpskim biznismenom Matijom Ćorkovićem.

Izvor: Vestionline

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti