Rijana: Imaću dete sa Krisom

Rijana: Imaću dete sa Krisom

Autor: | 02/03/2013

0


Pevačica Rijana je za britanski Elle, čiju naslovnu stranu krasi, izjavila da želi da ima dete sa Krisom Braunom i priznala da planira da sredi neke stvari u svom životu.
Njeno pomirenje s Krisom, koji ju je 2009. godine brutalno pretukao, potreslo je svet šoubiznisa i podelilo kritičare i obožavaoce. Ali Rijana (25) je izjavila u intervjuu za britanski Elle da sa voljenim planira dete.
- Moj singl 'Stay' je priča o ljubavi i odnosu koji je tako blizak i za koji želite da traje zauvek. Ne osećate to prema svakoj osbobi koju znate i zato to ne želite da pustite. Definitivno mogu reći da je Kris Braun onaj s kojim imam takav odnos - rekla je pevačica.
Dodala je da bi u budućnosti volela da ima dete sa njim.
- Imaću dete sa Krisom. Molim se da odem na kvalitetan godišnji odmor na mesec dana. Neke stvari ću srediti u svom životu, ne moram ići na turneje ceo život. Želim da budem srećna i zdrava za pet godina - rekla je.
Uprkos kritikama ženskih udruženja kako zbog toga što je oprostila Braunu loše utiče na žene koje su se našle u istoj situaciji, pevačica je rekla kako sada kada su oboje odrasli to mogu da učine ispravno.
- Počinjemo od početka i zahvalna sam zbog toga. To je ono što želimo, da imamo sjajno prijateljstvo koje je neraskidivo - rekla je.
Dodala je da se Instagramu pokazuje onakvom kakva zaista jeste, jer ne želi da laže fanove o svom privatnom životu.
- Svako želi da zna šta se događa u mom životu. Jesam li žrtva droge? Nisam. Jesam li alkoholičarka? Nisam. Jesam li žrtva? Nisam. Nikad neću biti žrtva - rekla je.
Ali njeno otvoreno ponašanje na društvenim mrežama ipak nije prijalo njenoj majci, koja je jedina osoba čije je kritike zaista pogađaju.
- Ne bojim se nijedne osobe na ovom svetu kao svoje majke. Prestravljena sam zbog nje. Zvala me pre dva dana zbog dve golišave fotografije koje je moja prijateljica Melisa stavila na Instagram. Moja mama je poludela zbog toga. Bilo mi je neprijaton. Osećala sam se kao da su me ispljuskali po guzi pred celim razredom u školi - priznala je pevačica.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kris braun rijana