Policija saslušala Slađanu Delibašić

Policija saslušala Slađanu Delibašić

Autor: | 02/03/2013

0


Ljubavna prošlost Slađane Delibašić nikako da ostane u prošlosti već je "proganja" i u sadašnjosti! Ne, ova priča nema veze sa bivšim mužem Đoletom Đoganijem već sa dugogodišnjim dečkom Igorom Matićem, koji je u bekstvu i koga policija traži zbog sumnje da je imao dve laboratorije za uzgajanje marihuane...
Naime, Slađa je bila na informativnom razgovoru u policiji kako bi pomogla u daljoj istrazi i ispričala sve što zna o Matiću.
- Zaista nemam šta da pričam o Igoru jer sam ja sada srećna žena, imam svog verenika Vanju i ne zanima me ništa drugo. U šoku sam zbog svega! Stvarno mi je više dosta svega. Sve ono što sam imala u prošlosti se nekako iskomplikuje i sve to slušaju i gledaju moja deca i svi u mom okruženju. Ne moraju svi da ispaštaju zbog mojih životnih grešaka - rekla je Slađa i dodala da sa Igorom Matićem nije u kontaktu od kada se verila sa Vanjom Ćorićem.
- Ja sa njim nisam u kontaktu već godinu dana. Ma budala! I policiji sam rekla da ne znam ništa o njemu u tom periodu, ni gde je, ni s kim je. Nemam šta tu da dodam i da me mešaju, sada živim drugi život i neću da pričam o tome. I ćale me zove da me pita što pričam o ovakvim temama i neću nikoga da nerviram - završila je Delibašićeva ljubazno.
Inače, policija je uhapsila Željka L. (42), koji je, kako se sumnja, nabavaljao drogu od Slađinog bivšeg, i tom prilikom otkrila dve laboratorije za uzgajanje marihuane na području opštine Sopot - u kući oca Igora Matića i u još jednom objektu koji je iznajmljivao. Pretresen je i stan bivšeg učesnika rijaliti programa “Parovi”, a nađena su tri pištolja sa 13 komada municije, a za Matićem se i dalje traga.
Prilikom učešća u rijalitiju "Parovi", Slađa Delibašić i Igor Matić otkrili su da je njihova veza sa prekidima trajala devet godina, a odbegli osumnjičeni je tom prilikom izjavio da je pevačicu muvao i dok je bila u braku sa Đoletom Đoganijem, kao i da mu je zahvalan zato što je uplovio u vezu sa njegovom bivšom dragom.
Nakon raskida krajem 2011. godine, Delibašićeva je ušla u vezu sa Vanjom, a kako su pisali mediji, a potvrdila Slađina ćerka Silvija, na bivšu devojku i njenog novog izabranika Igor je svojevremeno potegao i pištolj. Matić je, kada su prvi put raskinuli vezu, proveo neko vreme u zatvoru, ali se pevačica sa njim pomirila nakon što je pušten na slobodu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još