Antonina Petković: Modno uzbuđenje u Njujorku

Antonina Petković: Modno uzbuđenje u Njujorku

Autor: | 03/03/2013

0


Posle uspešnog učestvovanja na "Nedelje mode" u Parizu, gde je pobrala simpatije čuvene britanske dizajnerke Vivijen Vestvud, prefinjena lepota Antonine Petković, modela agencije "Models Inc.", nije ostavila ravnodušnim ni Viktoriju Bekam, jednu od najstilizovanijih žena sveta.
Šesnaestogodišnja Čačanka na njujorškoj "Nedelji mode“ imala je čast da ponese kreacije supruge fudbalera Dejvid Bekama. Revija bivše „spajsice“ koja je ponela naziv "Ready to Wear", koja sadrži zanimljive kreacije izrađene od tvida i pleteni komadi, upriličena je u prostoru Njujorške javne biblioteke. Iz prvog reda, uz rame Ane Vintur, jedne od najmoćnijih žena modne industrije, urednice američkog "Voga", sedeo je Dejvid Bekam koji je velikim osmehom na licu iskazao da je izuzetno ponosan na svoju suprugu. Ponesena pozitivnim utiscima posle svoje revije, čuvena Poš Spajs na društvenoj mreži "Tviter" izrazila je oduševljenje Antoninom Petković, našom manekenkom agencije "Modelc Inc.", koja je na reviji ponela njene modele. Ispod zajedničke slike, koja je napraviljena u bekstejdžu, Bekamova je napisala: „Antonina, super šik“.
Posle uspešne saradnje koju su započele na njujorškoj "Nedelji mode“, Viktorija Bekam je našu Antoninu, učenicu drugog razreda čačanske gimanazije, angažovala i za snimanje kataloga koji najavljuje novu kolekciju.
- Prvi put sam boravila u Njujorku i prezadovoljna sam zbog ovolikog uspeha. Presrećna sam što sam upoznala Viktoriju Bekam i što sam radila sa njom, ali mi je najvažnije što je ona bila zadovoljna našom saradnjom, pa me je uzela za zaštitno lice njenog "look booka" - kaže Antonina, koja krupnim koracima korača ka svetskom modnom vrhu.
Ovu mladu gimnazijalku, posle završene "Nedelje mode" u Njujorku, očekuje put u Milano, potom u Pariz, gde će takođe raditi revije najboljih svetskih dizajnera.
Njena agencija "Models Inc." 9. marta u 16 časova organizuje velike "Dahlia Elite Model Look" kastinge u "Kragujevac Plazi", kao i u Beogradu 16. marta u 12 časova u "Belgrade Art hotelu".

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin