Pink: Volela bih da imam petoro dece

Pink: Volela bih da imam petoro dece

Autor: | 04/03/2013

0

Popularna pevačica Pink u jednom intervjuu otvoreno je progovorila o svom privatnom životu i otkrila da bi volela da ima još dece.
- Volela bih da imam petoro dece. Želim da usvojim decu. Ne znam kako Bred i Anđelina to uspevaju, ja imam jedno dete i iscrpljena sam, a ne uradim ni šestnaesti deo posla koji ona uradi - izjavila je pevačica i dodala da joj nije bilo lako da nakon porođaja izgubi višak kilograma.
- Volim da jedem hleb, sir, testeninu... Mislila sam da će mi biti mnogo lakše da smršam. Ipak, ne provodim previše vremena brinući oko toga. Ne dozvoljavam da me to spreči da uživam u životu.
Pink, koja je udata za Kerija Harta od 2006. godine, otvoreno je govorila i o krizi u braku koju je imala, kada su se ona i njen muž privremeno rastali od 2008. do 2010. godine. Ona kaže da su žene mnogo emotivnije od muškaraca, koji ih ponekad ne razumeju.
- Moj problem je što ja brinem o svemu. Mislim da ćemo raskinuti samo zato što mi je na čudan način dodao puter tokom doručka. Nisu muškarci krivi što ne govore našim jezikom. Žene su mnogo emotivnije - kaže pevačica.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Deca keri hart pink

Najnovije vesti