Vojvotkinja od Kembridža slučajno otkrila pol deteta?

Vojvotkinja od Kembridža slučajno otkrila pol deteta?

Autor: | 06/03/2013

0


Vojvotkinja od Kembridža Ketrin ozbiljno shvata dužnosti kraljevske porodice pa je tako juče viđena u Grimsbiju, Engleska, gde je posetila "National Fishing Heritage Centre". Vojvotkinja je izgleda sjajno u ovoj braon kombinaciji a njen trudnički stomak bio je jedva vidljiv. Jedan od obožavalaca koji je uspeo da porazgovara s njom, rekao je štampi:
- Upitao sam je da li se beba već rita a ona mi je odgovorila 'Da. Baš često.'
Tokom posete Grimsbiju, vojvotkinja od Kembridža je odlučila da na kratko popriča sa lokalnim stanovništvom, ali nije očekivala da će sasvim slučajno otkriti tajnu o kojoj će uskoro pričati cela planeta.
Naime, nakon što joj je 41-godišnja Kejt Barton poklonila plišanog medveda, vojvotkinja je sasvim spontano rekla da će medveda pokloniti svojoj ćerki, ali nakon što je shvatila šta je rekla, odlučila je da se ispravi i rekla je da još nije sigurna, prenosi Dejli Mejl.
Britanski mediji su njenu omašku shvatili ozbiljno i preneli vest da britanska monarhija očekuje vladarku. Palata nije htela da da komentar na ovu vest pa čak i izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da par zaista ne zna pol bebe.

IZVOR: Life Content

FOTO: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin