Sem Mendez: Ništa od novog Bonda

Sem Mendez: Ništa od novog Bonda

Autor: | 06/03/2013

0


Reditelj Sem Mendez koji je režirao poslednji film o Džejmsu Bondu "Skyfall" otkrio je danas da se neće prihvatiti posla na novom filmu o agentu 007.
Sem Mendez je rekao magazinu "Empajer" da je to za njega vrlo teška odluka.
Mendez, koji trenutno radi na pozorišnoj predstavi "Čarli i fabrika čokolade" rekao je da mu je za njegov trenutni rad potrebna maksimalna pažnja i da će ovim poslom biti zaokupljen možda i sledećih nekoliko godina, ali da ne isključuje mogućnost da režira još neki od filmova o Džejmsu Bondu, ukolko producenti odluče da ovaj uspešni filmski serijal nastave i nakon snimanja sledećeg filma.
- Čast mi je da budem deo Bond porodice - rekao je Mendez i dodao:
- Zaista se nadam da ću imati prilike da ponovo radim isti posao, a odluka a odbijem režiju novog filma o Bondu doneo sam teška srca jer je rad na filmu "Skyfall" bio jedno od najboljih profesionalnih iskustava koje sam ikada imao.
Ova njegova odluka možda za neke i nije iznenađenje jer je bilo glasina o tome da je rad na filmu "Skyfall" za njega bio izuzetno iscrpljujuć.
Producenti filma Vilson i Barbara Brokoli su u izjavi za javnost izrazili želju da i ubuduće rade sa Mendezom, potpuno poštujući njegovu odluku da odbije njihovu ponudu.
Scenaristi Nil Pervis i Robert Vejd, koji su pisali scenarija za ukupno pet nastavka ovog filmskog serijala su takođe izjavili da se povlače iz posla za novog Bonda i da oni neće pisati scenario, a u novembru 2012. godine Vejd je saopštio da scenarista Džon Logan treba da napiše scenario za sledeći film o Džejmsu Bandu. Prošle sedmice Logan je za BBC izjavio da scenario vrlo dobro napraduje, ali nije hteo daotkrije bilo kakve detalje o njemu.

izvor: BBC, B92

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin