Leonardo di Kaprio: Nespretni poljupci na filmu sa 28 godina starijom damom

Leonardo di Kaprio: Nespretni poljupci na filmu sa 28 godina starijom damom

Autor: | 09/03/2013

0

Leonardo do Kaprio važi za velikog holivudskog zavodnika koji je osvojio srca mnogih lepotica, ali sada je pokazao da i dalje postoje neke pripadnice lepšeg pola pred kojima je nervozan i nesiguran. Naime, na snimanju filma "The Wolf of Wall Street", Leonardo (38) je trebalo da poljubi glumicu Džoena Lamli (66), koja je od njega starija čitavih 28 godina. Glumac očigledno nije bio siguran kako da uradi ovu scenu, pa je njeno snimanje trajalo duže nego što je trajalo. Ipak. Džoen kaže da joj je cela situacija bila simpatična.
- U karijeri sam imala i dobrih i loših uloga, ali ova poslednja u filmu "The Wolf of Wall Street", u kojem glumim sa mladim zavodnikom, od mene mlađim 28 godina, Leonardom di Kaprijem, bila mi je pravo zadovoljstvo. U jednoj sceni trebalo je da se poljubimo i bilo mi je vrlo simpatično da ga posmatram kako se muči. Uspeo je tek iz 27. pokušaja - ispričala je 66-godišnja glumica. Ona je dodala i da se nije ljutila, jer je iz toga zaključila da je njem kolega veoma poštuje.
Ovu istinitu priču o radniku berze koji odbija da se upusti u korumpirane radnje, režirao je Martin Skorseze, a pored Di Kaprija i Džoene njemu igraju i Džona Hil, Žan Dužardin i Metju Mekonahi. Film treba da se nađe u bioskopima ove jeseni.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti