Nikol Šerzinger: Plašila sam se dolaska u Veliku Britaniju

Nikol Šerzinger: Plašila sam se dolaska u Veliku Britaniju

Autor: | 12/03/2013

0

Američka pevačica Nikol Šerzinger slavu je stekla u grupi "Pussycat Dolls", ali je i nakon raspada uspela da ostvari uspešnu solo karijeru. Nikol ne krije da joj je u tome umnogome pomoglo to što joj je 2011. godine ponuđeno mesto u žiriju britanskog šoua "The X Factor", u koji ju je pozvao Sajmon Kauel. Pevačica kaže da je u početku bila uplašena zbog dolaska u Britaniju jer nije bila sigurna kako će je publika prihvatiti, ali da joj je Sajmon pomogao da se prilagodi.
– Pre nego što sam došla u X Faktor, bila sam jako uplašena. Sela sam sa Sajmonom i pitala ga da li će sve biti u redu. Bila sam sigurna u ono što ću da radim i kako ću da se ponašam kao sudija, ali sam bila zabrinuta zbog britanskih medija. Videla sam da su me mnogi već osudili na propast i pre nego što sam došla, pa mi je bila potrebna podrška. Sajmon mi je tada rekao: „Samo budi zvezda koja i jesi.“ Njegovi saveti su mi mnogo pomogli. Ispostavilo se da nije teško razumeti britansku publiku – ispričala je Nikol u intervjuu za Dejli Mejl. Ona je rekla da je zloglasni Sajmon Kauel, koji je zbog oštrog jezika stekao mnogo neprijatelja u šoubiznisu, mnogo bolja osoba nego što drugi misle.
– Sajmon je pun sebe i povučen, a u isto vreme je kao preslatki meda. On je definitivno osoba kojoj bih uvek mogla da se obratim za savet kada je muzika u pitanju jer mi je na neki način bio mentor. Mislim da sam naučila dosta od njega. Imamo mnogo toga zajedničkog jer smo oboje naporno radili da bismo postigli ono što jesmo.
Nikol je progovorila i o svojoj vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, zbog kojeg je često možemo videti na Grand Pri trkama širom sveta.
– Idem na trke samo da bih podržala Luisa. Divim se Formuli 1 jer je u to uloženo toliko novca, tehnologije i talenta, ali što se samih trka tiče za mene je to previše komplikovano.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još