Boris Novković: Priključio se kampanji za zaštitu životinja

Boris Novković: Priključio se kampanji za zaštitu životinja

Autor: | 12/03/2013

0


Hrvatski pevač Boris Novković zbog ogromne ljubavi prema životinjama odlučio je da se intenzivnije priključi kampanji protiv nošenja krzna. Svojim delovanjem apeluje na prijatelje i članove svoje porodice da ne nose "žive" materijale na sebi.
- Rado sam se odazvao ovoj kampanji. Verujem da kada loše postupamo sa životinjama, nevolja se vraća ili nama ili našoj deci, jer ubijajući nedužna bića zbog krzna, narušavamo prirodni poredak. Pored toga, samo kada pomislim na muke kroz koje prođu životinje zarad jedne bunde, zaista mi nije dobro. Svake godine ubije se sedamdeset pet miliona mačaka, pasa, činčila i drugih životinja za proizvodnju krzna i krznenih dodataka. Životinje su humana bića i do sada sam sa ulice usvojio dvanaest pasa. Prošle godine mi je umro labrador koji je doživeo petnaest godina. Trenutno nam je ostala samo pudla koju je posle razvoda za sebe zadržala moja bivša supruga. Moji sinovi takođe obožavaju životinje - kaže za magazin "Hello!" Novković koji će uskoro sa italijanskom pevačicom Sarom Grimaldi snimiti novi singl.
- Mnogo sam se zaželeo studija i novih pesama. Prošle godine sam se isuviše bavio privatnim stvarima, budući da sam se rastao od bivše supruge, ali vreme je da se na blistav način vratim na scenu - zaključuje hrvatski muzičar.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin