Lepa Lukić predstavila muža nakon 13 godina braka

Lepa Lukić predstavila muža nakon 13 godina braka

Autor: | 14/03/2013

0

Osim poleta i energije svojstvene mnogo mlađima od nje, Lepa Lukić je na osmomartovskom koncertu u Domu sindikata pokazala i svog supruga. Spontano, kako to samo Lepa ume, posle nekoliko otpevanih pesama predstavila je Milana Milanovića, i to tek nakon 13 godina braka. Aplauz i reflektori upereni u Lepinog muža desili su se neplanirano.
- Pitala sam sa bine ima li neko poznat u publici, a moj Milan je digao ruku. On je izuzetno duhovit čovek i to što se javio bio je njegov geg jer je znao da mislim na kolege. Meni je u tom momentu sinula ideja da ga predstavim prisutnima i rekla sam da je Milan moj muž koga ne krijem - priča Lepa.
Pevačica je otkrila da je Milan u Kanadi stekao penziju baveći se privatnim biznisom vezanim za elektroniku, kao i da vreme provodi u rodnoj Jagodini kad ona peva negde u inostranstvu.
- Šta će čovek sam kod kuće kad ja nisam tu? Milan ima više prijatelja u Jagodini i zato često odlazi tamo. Mi se nikada nismo krili, ali prosto nismo tipovi koji idu u kafane. Ali kad ja negde pevam, nije retkost da on dođe. Putujemo zajedno i idemo gde nas niko ne zna. Nismo mi deca da cunjamo i slikamo se zajedno. Sećam se kako je bilo pre njega, mediji su mi rasturali veze jer su me hvatali na svakom ćošku i slikali i sa kim jesam i sa kim nisam u vezi - rekla je Lepa.
Pevačica kaže da je njen izabranik romantičan i da joj poklanja veliku pažnju, pa ju je na koncertu iznenadio cvećem.
- Naša ljubav je lepa, a moj srećko je jedinstvena osoba. Mnogo se volimo, ali ja nisam javna ličnost da o tome govorim javno. Nikako ne volim publicitet, mada, mora da se kaže - daleko od toga da se negde krijemo. Svi prijatelji znaju za nas. Ne želim da se slikam za novine i da pričam na razne teme. Ženi sam dozvolio da se bavi svojim poslom, koji je radila i pre braka - rekao je Milan Milanović.
Pevačica je otkrila i da je nakon koncerta koji je 8. marta održala u Domu sindikata, završila u Urgentnom centru.
- Četiri dana pre koncerta sam se razbolela i pokušavala sam na sve načine da se izlečim do koncerta. Uprkos silnim lekovima koje sam uzimala, malo je falilo da otkažem nastup jer nisam mogla da govorim, ali sam mogla da pevam. Kad je koncert prošao u najboljem redu, a moj muž otišao sa društvom iz Jagodine, ja sam osetila malaksalost i nemoć i odmah sam prevezena u Urgentni centar. Primili su me preko reda i uključili mi infuziju - ispričala je Lepa.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: lepa lukic suprug