Džastin Biber: Umoran sam od laži

Džastin Biber: Umoran sam od laži

Autor: | 15/03/2013

0

Kanadska pop senzacija Džastin Biber imao je naporan period tokom svog boravka u Londonu, koji je posetio u okviru svoje velike svetske turneje. Brojni incidenti, uključujući i kašnjenje na koncert, napad na fotografa i zdravstvene probleme, bili su glavna tema brojnih medija, što je potreslo slavnog 19-godišnjaka. Pevač je iz Londona nastavio da obilazi evropske gradove, a trenutno se nalaziu Madridu. Džastin je iskoristio moć društvenih mreža i veliki broj fanova koje ima na njima, kako bi im preneo poruku i odgovorio na brojne glasine koje su se pojavile o njemu.
– Svi u mom timu mi govore da treba da usrećim medije, ali sam umoran od brojnih laži koje se trenutno objavljuju. Imam 19 godina i pet najslušanijih albuma, proputovao sam ceo svet, postigao sam više nego što sam mogao da sanjam, i verovatno se mnogi plaše i da pomisle da je ovo samo početak – objavio je pevač i dodao da nije zaslužio ono što mediji ovih dana pišu o njemu.
– Ja sam dobra osoba sa velikim srcem i mislim da ne zaslužujem sav negativan publicitet s obzirom da sam naporno radio da bih stigao tu gde sam i neću se zaustaviti. Nije mi bilo lako. Ponekad se naljutim. Čovek sam i normalno je da ću praviti greške. Postaću zreliji i bolji zahvaljujući njima. Ali sva ljubav koji dobijam od vas prevazilazi sve negativno – poručio je Džastin obožavaocima.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin