Jelena Rozga: Tonči Huljić je muzički vizionar

Jelena Rozga: Tonči Huljić je muzički vizionar

Autor: | 15/03/2013

0

Na fotografijama koje su nedavno osvanule povodom promocije njenog novog singla "Nirvana", Jelena Rozga pokazala se u do sada neviđenom izdanju, odišući seksepilom i ženstvenošću. Slavna pevačica otkrila je da je uživala na snimanju i da je to bio jedinstven trenutak.
- Jednostavno postoje određeni momenti kada preispitujete sebe i želite da vidite kako se vaša senzualnost transformiše. Svaka nova pesma u meni budi neke nove emocije, neke nove misli, neke nove želje i strasti koje ponekad želim da podelim sa svima. Kada smo snimali ove fotografije, nisam bila ničim opterećena niti sam unapred razmišljala o njihovom efektu. Baš tada sam bila dosta raspoložena i rekla svima: "Hajde da se poigramo pokretom ženskog tela i da prikažemo neki mistični seksepil, da pomešamo erotiku i mistiku". I tako se snimanje jednostavno dogodilo - rekla je Jelena i dodala da je za uspeh zaslužan ceo tim.
- Da bi bilo koje snimanje bilo uspešno, celi tim ljudi koji sarađuje, mora biti ujedinjen u ideji i viziji. Upravo to smo i postigli, ja sam se prepustila trenutku, nosile su me emocije, a čipkasti kombinezon samo mi je pomogao da se oslobodim ustezanja i rasplamsam strasti. To su trenuci zanosa koji se ne mogu kopirati, ali uz sve to mi smo se na snimanju odlično zabavili i to je najbitnije.
Na pitanje da li je istina da je Tonči Huljić pesmu "Nirvana" napravio u maniru moderne rumunske klupske muzike Jelena odgovara:
- Zar u svetu u kojem vlada globalno nezadovoljstvo i u kojem je muzika jedan od retkih momenata koji ljudima vraćaju osmeh na lice treba preispitivati baš svaki uticaj, inspiraciju ili poreklo? Zašto se uvek traže teorije zavere iza svake dobre pesme? Nekad je dobra pesma samo dobra pesma, bez dodatne priče. Pesma služi da ljude razveseli, ali i da im pomogne da prebole teške trenutke. "Nirvana" je moderna pesma, novog zvuka, sveže energije i vrućih plesnih ritmova. Ima tu klupsku notu i rađena je u skladu s aktuelnim svetskim muzičkim trendovima. Savremeni aranžman, snažan tekst i plesna atmosfera glavni su aduti ove pesme, a Tonči kao pravi muzički vizionar ima drskosti da bude nepredvidiv i dovoljno je "lud" da muzički ode gde niko neće. A ja sam dovoljna "luda" da ga pratim - istakla je Jelena.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin