Kristijan Ronaldo: Neslana šala ili konačno priznanje?

Kristijan Ronaldo: Neslana šala ili konačno priznanje?

Autor: | 17/03/2013

0


Na oficijelnoj stranici Kristijana Ronalda, koja broji preko 55 miliona fanova, u subotu ujutro osvanula je fotografija sa porukom u opisu “Ja sam gej” (“I’m Gay” prim. aut.). “Ja sam Gej” fotografija na Ronaldovoj stranici je za samo nekoliko minuta zabeležila je preko 470.000 lajkova i 15.664 šerovanja, a ubrzo zatim i nestala.
Da li je neko od Ronaldovog prijatelja “zloupotrebio” položaj admina na stranici pa se ubrzo pokajao i fotografiju skinuo ili je sam Ronaldo priznao svoju gej sklonost, nismo uspeli da saznamo, ali dokaz o tome posvedočiće ova fotografija koja više ne postoji na njegovoj stranici, a koju portal Telegraf ekskluzivno prenosi. U svakom slučaju, ovaj incident je svakako šokirao njegove fanove.

Poznato je da svetske zvezde preko društvenih mreža neretko priznaju svoju seksualnu opredeljenost i time sruše svoju izgrađenu karijeru kao što se desio i slučaj sa Sintija Nikson, poznatijom u javnosti kao Miranda Hobs iz filma Seks i grad, koja je javnosti obelodanila da je lezbijka a odma potom te izjave ponude za filmove više nije primala.
Nailazili smo i na razne slučajeve u svetu sporta, preko Orlanda Kruza koji je prvi bokser koji je priznao da je gej, do Robija Rodžersa koji je zbog “izlaska iz ormara” završio fudbalsku karijeru sa samo 25 godina.

Izvor: Telegraf

Foto: Cristiano-Ronaldo.org

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti