Dušan Svilar: Moja ljubav prema Andrei je sve jača

Dušan Svilar: Moja ljubav prema Andrei je sve jača

Autor: | 18/03/2013

0

Pevač Dušan Svilar je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog nedavno održanog takmičenja Beosong, na kojem je postigao veliki uspeh osvojivši drugo mesto sa pesmom "Spas". Očigledno je da mladog pevača očekuje uspešna karijera, a priznao je da je presrećan i kada je ljubav u pitanju. Dušan je već tri godine u vezi sa Andreom, koja trenutno studira u Melburnu, zbog čega par održava vezu na daljinu.
- Andrea i ja smo se upoznali posle mog nastupa u Detroitu. Prišla je njena majka i poželela da nas slika. Čim sam je ugledao u meni se desilo nešto neobično - rekao je Svilar i dodao da su se posle nekoliko meseci opet sreli na crnogorskom primorju i da su od tada zajedno. Iako se viđaju jednom u tri meseca, Dušan kaže da im je to sasvim dovoljno da njihova ljubav svakim danom sve više jača. Pevač navodi da je Andrea pri kraju studija političkih nauka i da se bliži dan kada će razmmišljati o daljim koracima.
- Za mene bi najveći uspeh bio kada bih sa svojom srodnom dušom imao život kakav imaju moji roditelji. Iako su godinama u braku, kad ih vidim zajedno, jasno je da među njima ima neverovatno mnogo ljubavi - pohvalio se Dušan i dodao:
- Volim decu i smatram da za dvoje ljudi koji se vole nema većeg bogatstva od podizanja potomstva - rekao je Svilar u intervjuu za magazin "Gloria".

Izvor: Kurir, Gloria

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još