Saša Milošević Mare: Tek sada sam zadovoljan

Saša Milošević Mare: Tek sada sam zadovoljan

Autor: | 18/03/2013

0

Pesma "Ljubav je svuda", kojom će se Srbija predstaviti na ovogodišnjem Evrosongu u Malmeu, dobila je novu verziju koja je pre dva dana premijerno emitovana. Dok je kompozitor Saša Milošević Mare zadovoljan izmenama, pesma je na evropskim kladionicama počela da pada.
- Upravo sada se pesma čuje onako kako je urađena u studiju. Ovo je njena prva i osnovna verzija. Tehnički je bilo teško da se na Beosongu izvede na matricu, sada zvuči onako kako treba - pojasnio je Mare.
Mirna, Nevena i Sara proteklih dana u studiju su sa Maretom snimile novu verziju. Pesma nije izmenjena u velikoj meri, ali su promene pažljivim slušanjem uočljive, posebno u refrenu. Novi aranžman koji je Mare najavio odmah nakon Beosonga sada je završen i ovo je finalna verzija koju će "Moje tri" izvesti na polufinalnoj večeri u Malmeu, 14. maja. Snimljena je i pesma na engleskom jeziku, a uskoro će biti završene i ostale verzije.
- Pesma će biti snimljena i na drugim jezicima, biće to stilski drugačije numere i u različitim aranžmanima. Zasada će jedini video-spot koji će pratiti pesmu biti snimak sa Beosonga - dodao je kompozitor.
Ipak, pesma je poslednjih dana počela da pada na evropskim kladionicama. Početkom meseca bila je na 12. mestu, juče je pala na 15 mesto. I pored toga, srpske predstavnice daleko su iznad pesama komšija iz regiona: Slovenija je na 28. mestu, Hrvatska na 29, Crna Gora 33, a Makedonija je pretposlednja. Uskoro će u Mal­meu biti organizovani sastanci šefova evrovizijskih delegacija na kojima će se odrediti redosled učesnika na polufinalnoj večeri.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin