Kristina Agilera: Ponosno pokazala novu figuru

Kristina Agilera: Ponosno pokazala novu figuru

Autor: | 21/03/2013

0

Američka pevačica Kristina Agilera (32) podvrgla se pravoj transformaciji, pošto je na predstavljanju četvrte sezone američkog talent šoua "The Voice" pokazala da je uspela da se reši nekoliko kilograma viška, ali i da je promenila svoj stil oblačenja.
Kristina je juče na crvenom tepihu nosila crno-belu haljinicu sa kaišom i visokim potpeticama, koja je pokazala da je ova muzička zvezda uspela da smrša, a odrekla se i mnoštva aksesoara, napadne šminke i neprirodno tamnog tena, bez kojih je u poslednje vreme nismo mogli videti. Ovoga puta, izabrala je mnogo svedeniji i prirodniji stajling, čime je privukla najveću pažnju okupljenih novinara i fotografa. U prošlogodišnjem intervjuu za magazin "Lucky", ona je izjavila da uživa u tome što više nije mršava.
- Za mene je uvek bio izazov da budem mršava, tako da mi se dopada što sada imam obline. Samopouzdanje je ono što je važno - otkrila je pevačica.
I pored toga što je privukla sve poglede, predstavnici medija nisu mogli da ne primete odsustvo Šakire, koja je zamenila Kristinu na mestu sudije u novoj sezoni.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin