Girls Aloud: Kraj karijere

Girls Aloud: Kraj karijere

Autor: | 22/03/2013

0

Devojke iz britanskog benda "Girls Aloud" održale su u sredu u Liverpulu poslednji koncert u okviru svoje povratničke turneje, a potom i objavile da se grupa sada i zvenično nikada neće ponovo okupiti.
- Dragi naši fanovi, želimo da vam se iskreno zahvalimo. Ova turneja bila je neverovatno iskustvo i prilika da vam se odužimo što ste bili na ovom putovanju sa namam tokom prethodne decenije. Ovo je prevazišlo sve o čemu smo sanjali i nadamo se da smo vam ćemo ostati vaša inspiracija i podsetnik da se snovi mogu ostvariti. Vašu ljubav i podršku ćemo uvek pamtiti ali sada smo došli do kraja našeg neverovatnog zajednoičkog puta - objavile su devojke na društvenoj mreži Tviter.
Iako je raspad grupe bio donekle očekivan jer su devojke i ranije najavljivale da nakon ovog albuma neće ponovo raditi zajedno, veliki broj obožavalaca i dalje je ostao razočaran zbog ovog obaveštenja. "Girls Aloud", predvođene pevačicom Šeril Kol, nastale su 2002. godine, a u septembru 2009. objavile su da je bend na pauzi. U oktobru prošle godine snimile su novi album i najavile veliku turneju po Velikoj Britaniji na oduševljenje svih fanova. Novi album pod nazivom "Ten" bio je kompilacija starih hitova i nekoliko novih singlova, i uspeo je da se nađe među deset najslušanijih u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još