Toni Montano: Nisam hteo da prihvatim uslove "Velikog brata"

Toni Montano: Nisam hteo da prihvatim uslove "Velikog brata"

Autor: | 23/03/2013

0

Toni Montano, koji je najavljivan kao jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnje sezone rijalitija "Veliki brat", ipak se neće useliti u čuvenu kuću na beogradskom Košutnjaku. Izvori bliski produkciji otkrili su da Toni nije prošao obavezne testove pred ulazak u šou.
- Toni nije prošao na testovima "Velikog brata" iako je imao volju da učestvuje u šou-programu produkcije "Emotion" - rekao je izvor za "Blic", dok je nekadašnja velika rok zvezda naglasila da je učešće u šou-programu odbio već tri puta.
- Prvi put su me iz "Emotiona" zvali 2009, na dan početka "Velikog brata". Pre godinu i po dana su me ponovo zvali, a ove godine su samnom stupili prvi put u kontakt 16. februara. Proteklih mesec dana nekoliko puta smo se čuli. Sećam se veoma dobro imena čoveka iz produkcije "Emotion" koji mi je rekao: 'Ajde, Toni, da zaradiš pare'. Ugovori koje učesnici potpisuju su užasni i ja sam, kad sam ih video, još uvereniji da nikada ne bih učestvovao u rialitiju. Uostalom, u tuđ lonac, novčanik i krevet ne zavirujem, pa ne želim ni da to drugi meni rade. Moja duša, osećenja i intima nisu na prodaju - ispričao je muzičar negirajući testiranja.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: veliki brat