Džoni Dep i Kristen Stjuart dobitnici "Kids' Choice" nagrada

Džoni Dep i Kristen Stjuart dobitnici "Kids' Choice" nagrada

Autor: | 24/03/2013

0


Kristen Stjuart je najbolja glumica, a Džoni Dep najbolji glumac, prema izboru dece na osnovu čijih glasova se svake godine dodeljuju "Kids' Choice" nagrade. Među dobitnicima statue u obliku rakete, koju dodeljuje dečiji kanal "Nikelodeon", sinoć su se našli i Selena Gomez, Adam Sendler i Džastin Biber.
Na 26. dodeli "Kids' Choice" nagrada, priznanje za omiljenog filmskog glumca po izboru dece dobio je Džoni Dep, dok je u kategoriji za omiljenu glumicu nagrađena Kristen Stjuart. Dok je prihvatala statuu od prezentera koje je prekrivala zelena sluz, zvezda je i sama morala da isprlja ruke, pa je prokomentarisala:
- Čoveče, bila sam prevelika kukavica da prihvatim ovakvu nagradu.

Šou su u pratnji plesača otvorili Pitbul i Kristina Agilera, zajedničkom pesmom "Feel This Moment", a pred kraj nastupa je zelena sluz prekrila čitavu binu.

Najveći aplauz dobili su Nik Kenon i Džoš Damel, koji su se na bini izmotavali u kostimima sumo rvača. Damela je iz publike bodrila trudna verenica Fergi. Za omiljeni crtani film izabran je "Sunđer Bob Kockalone", a za omiljeni glas iz crtanog filma nagrađen je Adam Sendler, koji je učestvovao u sinhronizaciji "Hotela Transilvanija".

Deci se ove godine među pevačicama najviše dopala Keti Peri, koja se na ceremoniji pojavila u šarenoj suknji do kolena i topu sa dubokim dekolteom.

Zanimljivo je da je za omiljenog zlikovca izabran Sajmon Kauel, koji jedini nije bio nominovan zbog lika koji tumači, već zbog svog pravog karaktera.
Među nagrađenima našli su se i: Selena Gomez, za najbolju televizijsku glumicu, Lebron Džejms, za najboljeg sportistu, "One Direction" za omiljeni bend i Džastin Biber, za omiljenog pevača.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti